post

Heia fotball-Norge!

Fotball er alvor og fotball er lek. Vålerenga og Lillestrøm liker konkurrere på banen. Kanskje de synes det hadde vært gøy å konkurrere på en vennskapelig måte utenfor banen også?

Vi skal i alle fall se om vi får matchet dem opp mot hverandre og jeg er spent på hvor ballen havner! Trofeet er at de begge har vært med på å støtte viktig forskning på ME ved kreftavdelingen, Haukeland sykehus og å vise støtte til alle de ME-syke. Takk!

AUKSJONEN
Heia VIF!

Vålerenga sin signerte 100-årsjubileumstrøye!
Tenk. Den kan bli din.                                                                          

Trykk på AUKSJONSLENKEN og by på den!

Signert drakt_Vålerenga

Heia Lillestrøm!
Oransje signert drakt fra Lillestrøm (smil fra Torgeir Bjarman)!
Ja! Drakta kan bli din!
Trykk på AUKSJONSLENKEN og by på den!

Lillestrøm_Torgeir Bjarmann

 

Om 14 dager, når auksjonen er over, vil vi se hvem som i størst grad har lykkes med å få høyest pris for skjorta fra sine fans klubb. Hjelp ditt lag gjennom å spre lenken til auksjonen!
Jeg vet ikke ennå hvordan disse lagene vil hjelpe draktene deres til å fly. Følg med på nettsidene og gi verdens største takk på Facebookveggen deres for en flott donasjon til forskning på ME!

Lillestrømnettside og Facebookside Tusen takk!
Vålerengas nettside og Facebookside Tusen takk!

Hurra!
Idretts-Norge, ved alle lagene i Tippeligaen,  har bestemt seg for å støtte forskning på ME gjennom å donere t-skjorter til vår auksjon. Du finner en oversikt over de draktene som er lagt ut hittil på MEandYou sine sider på QXL.

Denne støtten er et sterkt og godt signal på at idretts-Norge bryr seg om samfunnet rundt seg. Klubbene og organisasjonene er opptatt av at alle mennesker skal ha muligheter til å få være i aktivitet og å kjenne på den gode følelsen av å bruke kroppen sin aktivt.  Du kan lese mer om denne saken i en tidligere bloggpost og følge alle postene som er lagt ut fortløpende i kategorien “auksjon”

Vi ønsker lagene lykke til! Og er spente på hvem som drar inn mest for SIN skjorte! Heia!

Hva er MEandYou og hva er ME?
Se informasjonsfilmen om MEandYou:

email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *