Hei alle sammen!
(english text follows)
Det er visst på tide at jeg legger inn oppdateringer om det som har skjedd siden sist. Jeg har skrevet litt på min private blogg og lenker derfra.

Aller siste nytt er at jeg er så heldig å være nominert som Årets helseaktivist for arbeidet med MEandYou og ME-saken gjennom mange år.  Følg gjerne lenken og trykk på den lilla boksen for å gi meg en tommel! Maria Gjerpe nominated for Health Activist.

Dette er poster relatert til Riuximabstudien:
Til dere som lurer på hvordan det går det går etter siste Rituximabinfusjon
Rituximab – update far Haukeland
Endelig penger fra Forskningsrådet! Bonus: Notater fra ME-symposium

 

Hi everybody!
I just felt that it was time to add an update for you, even though the campaign itself is more or less done. I´ve already written a couple of posts on my private blog, and will link them here, so that you are all informed!

Latest news is that I am nominated as Health Activist Hero of the year for the work I have been doing in MEandYou and for the ME-cause for several years. Feel free to endorse me by follow the link and press the purple box. Maria Gjerpe nominated for Health Activist.

Earlier posts related to the Rituximabstudy:

Update from Haukeland – English version
Funding from Norwegian Research Foundation

Thank you all for joining in! It was the best ride ever!

email

2 thoughts on “Updates!

  1. Takk for svar!

    Husker så godt jeg bare kan å stikke innom for god lesning;) Håper du skriver om resultatene av forrige Rituximabforskning så snart resultatene foreligger. Det er så greit å forstå forskning når du skriver om det.

    På forhånd takk!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *