post

Endelig er det Strømsgodset vs Hønefoss som står for tur! Hvem av dem stikker av med seieren om å dra inn mest på sin signerte t-skjorte? Her er det bare å begynne å by!

AUKSJONEN:
En signert HØNEFOSS-DRAKT kan bli din. Trykk på denne AUKSJONSLENKEN!
Skjortene fra hele Tipppeligaen vil du etterhvert finne på vår samleside på QXL
Stor takk til Hønefoss på deres Facebooksider!

DSC_1904 DSC_1908logo-hønefoss-300x300

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STRØMSGODSET:

En signert STRØMSGODSETSKJORTE kan bli din. Trykk på denne AUKSJONSLENKEN!

Skjortene fra hele Tipppeligaen vil du etterhvert finne på vår samleside på QXL godset-stromsgodset-logo_ Signert drakt fra Strømsgodset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En stor takk til Strømsgodset på deres Facebooksider! Idretts-Norge støtter forskning på ME! Idretts-Norge, ved alle lagene i Tippeligaen,  har bestemt seg for å støtte forskning på ME gjennom å donere t-skjorter til vår auksjon. Du finner en oversikt over de draktene som er lagt ut hittil på MEandYou sine sider på QXL.

Denne støtten er et sterkt og godt signal på at idretts-Norge bryr seg om samfunnet rundt seg. Klubbene og organisasjonene er opptatt av at alle mennesker skal ha muligheter til å få være i aktivitet og å kjenne på den gode følelsen av å bruke kroppen sin aktivt.  Du kan lese mer om denne saken i en tidligere bloggpost og følge alle postene som er lagt ut fortløpende i kategorien “auksjon”

Hva er MEandYou og hva er ME?

Se informasjonsfilmen om MEandYou:

email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *