post

Noen lag har større lyst til å slå det andre i vennskapelig konkurranse og Molde og Ålesund er to slike lag. Skal vi se dem konkurrere også utenfor banen? Hvem har mest trofaste fans og fikser høyest pris på de signerte t-skjortene de har donert til auksjonen hos MEandYou?

Følg med!

Molde og Ålesund har begge gjort mye for å heie på MEandYou og for å få frem sin skjorte. Helt fantastisk å se et slikt engasjement! Dette blir et spennende løp 😉

ÅLESUND
Ålesund har vært superpositive til MEandYou! På kampen mellom Ålesund og Viking 23 juni, vil speakeren fortelle publikum dette:

” AAfk bryr oss om andre. Vi støtter MEandYou og forskning på medisin til ME-pasienter! Bry deg du også!” Send SMS til 2377 MEandYou 100.”

Ålesund har lagt ut MEandYou sin promosjonsbanner med info om MEandYou på sine nettsider og det takker vi mange ganger for!
De har laget en sak om at de støtter MEandYou. Se hvor flott den ble! Imponerende: Aafk støtter forskning på ME med draktauksjon.

Signert trøye til auksjon fra de kule gutta Fredrik Ulvestad og Daniel Arnefjord i Ålesund! High Five for MEandYou!

AaFK

 

 

Sjekk på deres Facebooksider, kanskje legger de ut lenken til auksjonen der også? Og ikke minst: Fortell på veggen deres hvor mye vi setter pris på at de støtter MEandYou!

MOLDE
I Molde ble Siw tatt godt i mot av Ole Gunnar Solskjær, en kjent og kjær tidligere proff-spiller, nå hovedtreneren i Molde. Molde hadde invitert pressen, slik at det skulle bli blest om saken, og innlegget ble veldig godt!

Molde støtter MEandYou og forskning på ME

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke nok med at pressen kom utenfra for å dekke, men MOLDE lagde i tillegg en egen film av overrekkelsen og la den ut på sine nettsider.

Anbefaler at dere ser filmen. Trykk på bildet!

Molde støtter MEandYou

 

 

 

 

 

 

 

Da er det bare til å gå inn på Molde sine Facebooksider og takke tusen ganger for flott innsats og at de vil støtte MEandYou og forskning på ME!

OGSÅ: AUKSJONEN!

Denne blå drakta fra Molde er signert!         Denne oransje drakta fra Ålesund vil bli signert!

Den kan bli din.                                                                  Ja! Den kan bli din!
Trykk på lenken og by på den!
                             Trykk på lenken og by på den!

Signert drakt MoldeSignert drakt_Ålesund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om 14 dager, når auksjonen er over, vil vi se hvem som i størst grad har lykkes med å få høyest pris for skjorta fra sin klubb! 

Hurra!

Idretts-Norge, ved alle lagene i Tippeligaen,  har bestemt seg for å støtte forskning på ME gjennom å donere t-skjorter til vår auksjon. Du finner en oversikt over de draktene som er lagt ut hittil på MEandYou sine sider på QXL.

Denne støtten er et sterkt og godt signal på at idretts-Norge bryr seg om samfunnet rundt seg. Klubbene og organisasjonene er opptatt av at alle mennesker skal ha muligheter til å få være i aktivitet og å kjenne på den gode følelsen av å bruke kroppen sin aktivt.  Du kan lese mer om denne saken i en tidligere bloggpost og følge alle postene som er lagt ut fortløpende i kategorien “auksjon”

Vi ønsker lagene lykke til! Og er spente på hvem som drar inn mest for SIN skjorte! Heia!

Hva er MEandYou og hva er ME?
Se informasjonsfilmen om MEandYou

molde-log aalesund-aafk-logo_

email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *