post

Hvem starter og hvem tar igjen på oppløpssiden? Blir det offside, eller er corner mål? Ikke greit å vite. Følg med på duellen mellom ODD og Start – UTENFOR banen. Hvem av dem har de mest ihuga fans? Hvilket lag vil få mest for sin donerte skjorte?

Alle lag i Tippeligaen er nå med i en duell om å få mest mulig for sin signerte skjorte som legges ut på auksjon hos MEandYou og der inntekten går til forskning på ME.

ODD har på sine hjemmesider og Facebooksider lagt ut info om at de selv støtter forskning på ME og oppfordrer private og bedrifter til å støtte gjennom å by på skjorta. Flott, er det ikke?! Trykk på bildet og les saken:

ODD og MEandYou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AUKSJONEN:
Heia ODD!
En signert ODD-SKJORTE kan bli din.
Trykk på denne AUKSJONSLENKEN og legg inn bud!

Skjortene fra hele Tipppeligaen vil du etterhvert finne på vår samleside på QXL
En stor takk til ODD på deres Facebook-sider for at de viser støtte til forskning og ME-syke!

ODD Usignert_ODD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heia Start!

Er du Start-fan og ønsker deg en signert skjorte?
Her er den. Trykk på AUKSJONSLENKEN og gi bud!

IK-Start-Logo Signert drakt Start IK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tusen mange ganger takk til Idrettsklubben Start for den fine skjorta til auksjonen og for støtte til forskning på ME. Flott om dere alle sammen går inn og takker dem på Facebookveggen deres!

 

Om 14 dager, når auksjonen er over, vil vi se hvilke av skjortene som har fått høyest pris fra sine supportere! 

Hurra!
Idretts-Norge, ved alle lagene i Tippeligaen, har bestemt seg for å støtte forskning på ME gjennom å donere t-skjorter til vår auksjon. Du finner en oversikt over de draktene som er lagt ut hittil på MEandYou sine sider på QXL.

Denne støtten er et sterkt og godt signal på at idretts-Norge bryr seg om samfunnet rundt seg. Klubbene og organisasjonene er opptatt av at alle mennesker skal ha muligheter til å få være i aktivitet og å kjenne på den gode følelsen av å bruke kroppen sin aktivt.  Du kan lese mer om denne saken i en tidligere bloggpost og følge alle postene som er lagt ut fortløpende i kategorien “auksjon”

Vi ønsker lagene lykke til! Og er spente på hvem som drar inn mest for SIN skjorte! Heia!

Hva er MEandYou og hva er ME?
Se informasjonsfilmen om MEandYou:

email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *