Aldri før har vi hørt om at pasienter selv crowdfunder offentlig forskning på behandling i en spesifikk studie.
Crowdfunding er noe som begynner å bli utbredt i verden rundt oss. Mange går sammen om å få til noe som gjerne går utenfor de offentlige kanalene, og støtter det de vil ha gjennomført. Oftest er det en bok, et lite prosjekt.
Aldri før har noen crowdfunda et medisinsk gjennombrudd, men nå skal vi prøve å få det til i Norge.

“Vi i Uillustrert vitenskap synes det er veldig stas at det crowdfundes forskning og har ikke sett at noen i hele verden har gjort det tidligere.” sier de i sendingen.

 

Vår mann i MEandYou i Trondheim,  Sondre Munthe-Kaas er intervjuet på Radio Revolt. Intervjuer er Ole Eivind Siggerud, programmet er Uillustrert Vitenskap.

Bor du i Trondheimsområdet? Gå inn og klikk liker på vår gryende Trondheimsavdeling. Kanskje har du lyst til å starte en internettavdeling i ditt område? Ta kontakt med oss på Facebook.

 

This is a radiointerview in Norwegian only. It´s a program about science, Unillustrated Science, and in this spesific program, they are talking to Sondre Munthe-Kaas, who is from Trondheim, a city in Norway. Sondre is starting up Facebookpage from Trondheim. “Like” it!

Maybe you, yourself want to start a small community of MEandYous where you live? Contact us on Facebook.

 

IMG_0808

email

One thought on “MEandYou på Uillustrert Vitenskap

  1. Pingback: The inventory of MEandYou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *