Hans-Olav Lahlum fikk 10.000 kroner for å stille opp på det 30 timer lange intervjuet med VGTV. Nå gir rekordholderen pengene til forskning på Haukeland sykehus i Bergen og henviser til MEandYou sin konto og “Min Sak”.

Hurra! Jeg er glad for slik støtte fra Hans-Olav Lahlum. På sin Facebookside skriver han:

… Hvor mange penger jeg fikk for å sette verdensrekord i lengste TV-intervju og hva jeg skal bruke dem til?? Jeg fikk utgiftsdekning samt et honorar på kroner 10 000, hvorav 5000 skal gå til Skatteetaten og 5000 til et medisinsk forskningsprosjekt. ME er en forferdelig og fortsatt noe mystisk sykdom som har snudd opp-ned på livet for en ung venn av meg og for mange andre mennesker. Håper veldig at dette prosjektet og annen forskning kan hjelpe dem tilbake til et fullverdig liv.

Tusen takk for at du vil være med på denne dugnaden, Hans-Olav. Du er i godt selskap med mange andre gode støttespillere, noe jeg setter stor, stor pris på. Vi har flere supportere på vårt lag. Du er nå en del av MEandYou. Velkommen!

Se hvordan du også kan støtte forskning på ME

Hans-Olavs utspill ble et oppslag i VG, Gir honoraret fra rekordintervjuet til ME-forskning

Her kan du være med og fortelle politikerne at det trengs mer forskning på ME: Min sak: Økonomisk støtte til ME-forskning

Lahlum
_____
Hans-Olav Lahlum choose to donate his payment for his participation in the world record in “the worlds longest interview” to more science on ME and links to MEandYou. Thank you, Hans-Olav! You are now a part of MEandYou. Welcome.

Hans-Olav Lahlum is citated in one of the Norway largest newspaper, VG: Provides fee from record interview of ME research

email

3 thoughts on “Hans-Olav Lahlum gir pengene han fikk for verdens lengste tv-intervju til MEandYou og forskning på ME!

  1. Pingback: The inventory of MEandYou

  2. Pingback: Magnus Carlsen donerer sjakkbrett til auksjon/Magnus Carlsen donates chess-board for auction

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *