MEandYou er nå avsluttet og pengene blir overført til Haukeland studien. Når MEandYou startet hadde vi aldri trodd at vi kom til å samle inn over 3 000 000 NOK på så kort tid.

TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR BIDRATT!

email

38 thoughts on “Takk for ditt bidrag!

 1. Pingback: 140 pasienter. 7 millioner. 90 dager. | Under stjernene

 2. Pingback: “Det er ikke tro som flytter fjell. Det er det kunnskap som gjør.” | MElivet

 3. Pingback: Sammen om ME-forskning (vitenskap, baby!) | @Undreverset

 4. Pingback: Er ikke dette helt fantastisk dere? Det er jo litt spesielt at pasienter selv samler inn penger til forskning. Det er jo ganske så unikt – ikke sant? |

 5. Pingback: Gå med oss

 6. Pingback: MEandYou vil ha livet tilbake | Lev Livet Lett

 7. Hei-
  jeg er så nysgjerrig på hva gaven er men da jeg skulle skrive e-postadressen min i meldingsfeltet i nettbanken så fikk jeg beskjed om at de ikke godtok @ som tegn. Dette til info.

  …men jeg ga likevel, altså;-)

 8. Hei Maria!
  Jeg fikk samme beskjed i nettbanken og fikk ikke skrevet inn e mail adressen min..
  Men jeg jeg har gitt penger til denne viktige studien. Ha en fin dag!

 9. Dette er et fint tiltak, men det kunne vært fint å vite litt mer om organisasjonen som står bak tiltaket. Hvilken organisasjon er det og hvor har de base? Hvilken andel av de innsamlede midlene kommer organisasjonen til å få, eller gjør det gratis?

  Adressen som er oppgitt for bankkontoen vi skal bruke for overføring av penger er Fredensborgveien 24D. Gule sider oppgir kun privatpersoner på den adressen, og ikke noe om MeandYou. Hvorfor ikke bruke en konto tilhørende Haukeland sykehus i stedeet for en inkognito-konto i Oslo??

  • Hei T. Løken,

   Takk for spørsmål – det er sikkert flere som lurer på det samme.

   Du vil finne alle opplysninger om foreningen både i Brønnøysundsregisteret og her på nettsiden under fanen om MEandYou

   MEandYou er en organisasjon med et styre. Vi har ekstern revisor og en skriftlig avtale med Haukeland om hvordan midlene skal brukes og overføres. Les gjerne mer om hva som skjer med pengene som doneres.

   Organisasjonen er pro-bono, slik vi har skrevet på nettsiden her. Dt vil si at ALLE jobber gratis, absolutt alle de timene de legger ned av arbeide. Det er INGEN midler som går til admininstrasjon, lønn, oppygging av kampanje etc. ALLE midler som doneres går direkte til Haukeland sykehus.

   Jeg vet ikke hva Gule Sider oppgir, men kontoradressen til MEandYou er Fredensborgveien 24D. Flere har kontor i samme bygning.

   Vi har eget kontonummer med unikt prosjektnummer hos Haukeland Sykehus. De kan dessverre ikke ta seg av den massive og arbeidskrevende oppgaven å holde oversikt og administrere alle innbetalinger, så vi overfører større beløp med jevne mellomrom.

   Jeg vil anbefale alle om å ta en kikk på Facebookpofilen vår. Der har vi mesteparten av vår kommunikasjon. Der vil du også se bilder av Maria Gjerpe overrekke nær 500 000 til legene Mella og Fluge.

   Jeg håper du har fått svar på noen av dine spørsmål. Ikke nøl med å spørre om mer. Vi vil at alle skal være helt trygge før de donerer.

 10. Takk for utfyllende svar, Maria.
  Da er pengene overført og jeg håper målet blir nådd!
  Har også vært inne og lest noen av dine skrifter.
  Imponerende hvordan du kom på fote igjen og hva du har fått til etter på.

 11. Pingback: Siw, Susannes mother, take part in MEandYou

 12. Har endelig fått overført penger. Håper aksjonen går bra. Det virker sånn på meg for det ryr på med mailer om “støtt innsamlingsaksjonen.” Masse, masse lykke til videre!

 13. Hi,
  I’ve learnd by the Spiegelonline article from your activities. Even if I won’t profit from a medicine like Rituximab (MCS comorbidity), I’ll participate and donate a little something. Activity deserves an needs support! Thank you!

  Kris, Munich

  • Thank you, Chris!
   I actually wrote something about the way you think in our FAQ-section:

   13. Why should I support MEandYou if I do not get to participate in the study?
   If you do not get to participate in the study, the results will still be beneficial to you, knowing that scientists are learning more about the disease mechanisms and treatment options. If this study does not receive funds for starting, then we will not know if Rituximab is something that will help this group of patients and this treatment will not be used on patients.

   If any of you wish to read more, visit the FAQ-page

 14. I believe Roche’s RITUXIMAB patent ends in 2014. Will this have any effect on the cost and availability of this drug that ME people (I don’t call them patients as they are not getting any medical help) SO DESPERATELY NEED. Jean Løken

 15. Utrolig viktig arbeid dere gjør for en undervurdert sykdom som sårt trenger mer oppmerksomhet og forskning. Jeg støtter og sprer budskapet videre.

  Kudos til Maria og resten av crew!

 16. Jeg har nå signet meg opp for en avtale om 50.- mnd frem til jeg får bedre økonomi og kan gi mer.

  Kan dere trykke opp noen t-skjorter og sette logoen på noen sånne plomberte bøsser og sende dem til meg? Så skal jeg og en gjeng gå rundt i hele Tønsberg 12. Mai og samle inn 🙂

  • Så fint, Tyr!

   Vi har dessverre ingen midler til utgifter, alt arbeidet utføres gratis, slik at hver krone går til forskning. Vi har derfor ikke penger til hverken t-skjorter eller bøsser, men det finnes kanskje andre måter å samle inn penger på?

 17. Pingback: Stor grasrotinnsamling til forskning på ME – BLI MED! | Kattene mine lager engler i sneen

 18. I do not know if it’s just me or if everybody else experiencing issues with your blog. It looks like some of the written text on your posts are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them too? This might be a issue with my web browser because I’ve had this happen previously.
  Cheers

  • Sorry for late answer, but I am only one person, and has a little bit to much to do right now 😉

   I hope this is not a problem for a lot of you! Do you still have problems with the text?

 19. Da har jeg støttet igjen 🙂 Går visst ikke fra kontantkort? Jeg kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er for at du står på slik for oss alle Maria 🙂 Jeg beundrer deg!

 20. Fantastisk godt initiativ, og super jobb dere har gjort så langt! Imponert, og har donert via telefonen nå. Selv om det er en liten sum blir det mye tilsammen med alle andres bidrag. Mitt store ønske (bortsett fra å vinne 100 mill i lotto og så gi bort det de på Haukeland trenger!) er at regjeringa nå gir resten av pengene som mangler! 🙂

  • Takk, Tove – hyggelig å høre!

   Ja, nå håper jeg at politikerne kan gå i spleiselag sammen med det jeg har samlet inn gjennom MEandYou og at de ser det engasjementet dette prosjektet har vekket hos mange, verden over!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *